Gastronomické služby v oblasti Novohradské hory – Zuzana Kruchňová
Zuzana Kruchňová
Bakalářská práce
Gastronomické služby v oblasti Novohradské hory
Gastronomy services in the area of Novohradské hory
Anotace:
Cílem této práce je zhodnotit gastronomický potenciál oblasti Novohradské hory a analyzovat síť pohostinských provozoven a jejich kvalitu. První část této práce se zabývá charakteristikou gastronomie - kapitola slouží k seznámení s tématem. Druhá kapitola se zabývá seznámením s daným regionem, a to nejprve s vyšším územním celkem - Jihočeským krajem a následně samostatnou oblastí Novohradské hory. …víceAbstract:
The aim of this thesis is to evaluate gastronomic potential of Novohradské hory and to analyse the network of hospitality industry and its quality. The first part of this thesis deals with the characteristics of gastronomy - chapter is designed to familiarize readers with the topic. The second chapter introduces the region, initially a higher territorial unit - Jihočeský kraj and then separately the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 10. 2010
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/25519
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 5. 2011
- Vedoucí: Lena Mlejnková
- Oponent: Jarmila Netková
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/25519
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Využití koncepce geomorphosites v cestovním ruchu (případová studie Novohradské hory)
Petr VOZANDYCH -
Preference atributů naučných stezek v PP Novodradské hory
Klára CVACHOVÁ -
Cestovní ruch a rekreace ve vybrané oblasti Novohradských hor a jejich podhůří
Monika ZUKALOVÁ -
Naučné stezky v cestovním ruchu Novohradských hor
Klára CVACHOVÁ -
Agroturistika v Novohradských horách a jejich podhůří
Iva KÁLALOVÁ -
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
Marek Zapletal -
Gastronomie jako nástroj rozvoje cestovního ruchu
Karina Zaitseva -
Vzdělávání a zvyšování kvalifikace v oblasti služeb (hotelnictví, gastronomie, cestovní ruch)
Olga Knekht