Tereza Smužová

Bachelor's thesis

Spokojenost klientů s nabídkou restaurace Pod Věží

Clients' satisfaction with the restaurant's offer Pod Věží
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá zjišťováním spokojenosti klientů s nabídkou vybrané restaurace. Cílem práce je návrh změn stávající nabídky restaurace Pod Věží v Českém Těšíně na základě spokojenosti zákazníků. Teoretická část je zaměřena na spokojenost zákazníků a nabídku služeb restaurace. Praktická část zahrnuje specifikaci restaurace Pod Věží. Dále je tato část věnovaná dotazníkovému šetření mezi klienty …more
Abstract:
The bachelor thesis deals with finding out clients‘ satisfaction with an offer of a selected restaurant. The goal of the thesis is a suggestion to change the current offer of Pod Věží restaurant in Český Těšín based on the clients´ satisfaction. The theoretical part is focused on clients´ satisfaction and service offer of the restaurant. The practical part includes Pod Věží restaurant specification …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2020

Thesis defence

  • Date of defence: 1. 6. 2020
  • Supervisor: doc. Ing. Pavlína Pellešová, Ph.D.
  • Reader: Ing. Dagmar Zorková, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Silesian University in Opava

School of Business Administration in Karvina

Bachelor programme / field:
Economics and Management / Business Economics and Management