Helena ŽIŽKOVÁ

Bachelor's thesis

Stanovení kvality pekařských mouk

Determination of Quality Bakery Flour
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na kvalitu obilovin, používaných k výrobě pekařských mouk. Důraz je kladen na pšenici a žito. Teoretická část pojednává o historii a významu obilovin, morfologii a chemickém složení obilného zrna, jednotlivých druzích obilovin a technologii mlynářství. Praktická část se zabývá stanovením analytických ukazatelů jakosti pekařských mouk, a to stanovením vlhkosti, titrační …more
Abstract:
The bachelor thesis is focused on the quality of cereals, which are used to produce of bakery flour. The emphasis is put on wheat and rye. The theoretical part is about history and importance of cereals, morphology and chemical composition of cereal grain, the different types of cereals and technology of flour milling. The practical part deals with the determination of analytical indicators of quality …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 5. 2013
Accessible from:: 15. 5. 2013

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

ŽIŽKOVÁ, Helena. Stanovení kvality pekařských mouk. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 15.5.2013

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 15. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe