Vliv současné úpravy značení potravin na nákupní rozhodování spotřebitele – Bc. Jan Erlebach
Bc. Jan Erlebach
Master's thesis
Vliv současné úpravy značení potravin na nákupní rozhodování spotřebitele
Influence of the current legislation on food labeling to consumer´s purchase decisions
Anotácia:
Diplomová práce se věnuje hlavním aspektům nákupního chování spotřebitelů a využití sledovaných známek kvality u potravin. Cílem je identifikovat znalost a míru využití systému informací poskytovaných k označování potravin a vliv vybraných potravinových značek na nákupní chování českých spotřebitelů. Dílčím cílem je pak provedení praktického ověření správnosti a úplnosti značení na vybraném vzorku …viacAbstract:
The thesis is focused on the main aspects of consumer´ s shopping behaviour and the utilization of monitored signs of quality of groceries. The aim of this paper is to identify the familiarity with the set of information given for food labeling and the rate of its use as well as the impact of chosen brands on shopping behaviour of Czech consumers. The key aim of this work is to verify the accuracy …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 3. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Petra Šánová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ERLEBACH, Jan. \textit{Vliv současné úpravy značení potravin na nákupní rozhodování spotřebitele}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Economics and Management. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/bjezmn/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementMaster programme / odbor:
Economics Policy and Administration / Economics and Cultural Studies
Práce na příbuzné téma
-
“The Impact of Vegan Labels on Consumer Behaviour”
Rami Mohana -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková -
Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
Lukáš Pawera -
Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
Anieluz Concepcion PASTOLERO -
Food self-sufficiency relation to the level of countries food security
Pavel Samoilenko -
Sustainable practices in vegan restaurants in Yogyakarta regarding food sourcing, food packaging and waste
Bianka ORENDÁŠOVÁ -
Factors Influencing Food Choice Among Young Generation (comparison of Czechia and Russia in a case of food shopping)
Aleksei Rinchinov
Názov
Vložil
Vložené
Práva