Miroslav Komárek

Bakalářská práce

Úroveň kaváren ve vybraných městech Ústeckého kraje

Quality level of cafes in the chosen towns of Ústí region
Anotace:
Hlavním cílem naší bakalářské práce je mapování poskytovaných gastronomických služeb v oblasti vybraných měst a kaváren Ústeckého kraje. Zkoumání nabídky, kvalitu espressa a baristů, jako obsluhujícího personálu kaváren. A návrh, jak zlepšit nabídku kávy a přípravu espressa. V teoretické části jsme použili důvěryhodnou tuzemskou i zahraniční literaturu, včetně internetových zdrojů, jako zdrojů pro …více
Abstract:
The main aim of this thesis is the mapping of offered food and beverage services in the area of selected towns and coffee houses in the Usti region. Further on a detailed analysis of the quality of offered coffee espresso and devoted bartenders as these coffee houses operations and waiting staff. We used trustful local and international sources in the theoretical part, including internet sources as …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 6. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 25. 8. 2014
  • Vedoucí: Ing. Pavla Burešová
  • Oponent: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví