Studium kvality biojogurtů a dalších vybraných mléčných výrobků – Bc. Veronika ZAORALOVÁ
Bc. Veronika ZAORALOVÁ
Diplomová práce
Studium kvality biojogurtů a dalších vybraných mléčných výrobků
Studying the quality of organic yogurts and other selected dairy products
Anotace:
Mléko je jednou ze základních složek výživy člověka, je to zdroj vysoce hodnotných bíl-kovin, nenasycených mastných kyselin, vitamínů a minerálních látek. Mléko se tak stalo nedílnou součástí výživy člověka, a to nejen v období růstu, ale i v dospělosti. A právě proto lidé stále častěji nakupují mléčné výrobky v bio kvalitě, protože suroviny použité na jejich výrobu vykazují vyšší obsah nenasycených …víceAbstract:
Milk is one of the fundamental components of human nutrition, is a highly valuable source of proteins, unsaturated fatty acids, vitamins and minerals. Milk became a natural part of human nutrition, not only in times of growth, but also in adulthood. And so people are in-creasingly buying organic dairy products in organic quality, because the raw materials used in their production show a higher content …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2011
Identifikátor:
22649
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ZAORALOVÁ, Veronika. Studium kvality biojogurtů a dalších vybraných mléčných výrobků. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Pesticidy a jejich metabolity v ekologické produkci zeleniny – je bio skutečně bio?
Eliška Vašáková -
Permakultura jako forma využitelná pro lokální produkci bio zeleniny
Tereza Žitná -
Bio - bedýnky versus bio - košíky: charakteristiky spotřebitelů biopotravin
Jana Unčovská -
Identifikace postojů zákazníků ke značce BIO - produkt ekologického zemědělství
Zuzana Pyšová -
Systém prognózy a využití biologických přípravků pro regulaci patogenů v množitelských porostech bio brambor
Martin Bucek -
Bio-chmel v podmínkách ČR a jeho perspektivy
Kateřina Janoušová -
Postupy pro produkci certifikované bio-sadby brambor v podmínkách ČR
David Havlíček -
Problematika produkce bio osiv v České republice
Markéta Zbořilová