Geneticky modifikované obilniny - perspektiva českého zemědělství a potravinářství – Bc. Josef KUBÍČEK
Bc. Josef KUBÍČEK
Bachelor's thesis
Geneticky modifikované obilniny - perspektiva českého zemědělství a potravinářství
Genetically modified cereals - perspective of The Czech agriculture and food industry
Abstract:
Předkládaná práce je věnována aktuálním otázkám geneticky modifikovaných obilnin, v širších zemědělsko-ekonomických souvislostech. Práce je členěna do tří kapitol, kdy vlastním jádrem práce je kapitola {--} Geneticky modifikované obilniny. Autor analyzuje a prezentuje stávající často rozporuplné názory na předmětnou problematiku, jak vědecké obce, tak i laické veřejnosti.Abstract:
The presented bachelor dissertation is dedicated to actual questions of genetically modified cereals, mentioned in wide choise of agriculture-ekonomical aspects. The bachelor disser-taion is situated into three chapters, which the root of The dissertation is chapter {--} Geneti-cally modified cereals. The author is analysing and presenting the current often inconsistent attitude to object problems …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 5. 2006
Accessible from:: 31. 5. 2006
Identifier:
2259
Thesis defence
- Date of defence: 26. 6. 2006
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KUBÍČEK, Josef. \textit{Geneticky modifikované obilniny - perspektiva českého zemědělství a potravinářství}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2006. Available from: https://theses.cz/id/brgfqb/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
KUBÍČEK, Josef. Geneticky modifikované obilniny - perspektiva českého zemědělství a potravinářství. Zlín, 2006. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 31. 05. 2006
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 31. 5. 2006 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Theses on a related topic
-
Potravinová bezpečnost v kontextu demografického vývoje v uprchlických táborech v regionu východní Afriky
Kristýna Bajtová -
Potravinová bezpečnost v kontextu nutriční epidemiologie na území Angolské republiky
Anna Jurčová -
Vliv migrantů na změnu úrovně potravinové bezpečnosti - případová studie Demokratická republika Kongo
Kristýna Pešičková -
Směry vývoje potravinové (ne)bezpečnosti – případová studie států Kambodža a Laos
Andrea Tlustá -
Analýza dynamiky Beta koeficientu v CAPM modelu pomocí asymetrických modelů volatility a korelace.
Tereza Staňková -
Význam beta-glukanů v humánní výživě
Aneta Rezková -
Vývoj jednoduché voltametrické metody pro stanovení\nl{} 17\recke{beta}-estradiolu v perorálních antikoncepčních pilulkách
Martina Chromá -
Vývoj, optimalizace a validace analytické metody na stanovení neurotoxinu \recke{beta\recke{}}-N-methylamino-L-alaninu ve vodě a sinicích pomocí LC/MS
Karel HOŘEJŠÍ