Technologie výroby kečupu se zaměřením na kečup sterilovaný. – Soňa RIEVAJOVÁ
Soňa RIEVAJOVÁ
Bakalářská práce
Technologie výroby kečupu se zaměřením na kečup sterilovaný.
Ketchup Production Technology with a Focus on Sterilized Ketchup.
Anotace:
Cílem mojí bakalářské práce bylo popsat technologii výroby rajčatového protlaku a kečupu. Poukázat na nové šetrnější způsoby výrobních technologií a inovaci obalových materiálů, dále popsat zavedení systému kritických bodů HACCP do výrobního procesu a stanovení kritických kontrolních bodů u jednotlivých fází výroby. Posledním bodem mojí práce bylo poukázat na výživovou hodnotu kečupu a přítomnost významného …víceAbstract:
The objective of my bachelor?s diploma thesis was to describe the production technology of tomato puree and ketchup. To point out to the new ways of friendly production techno-logy and packaging innovation, describe the introduction of HACCP into the production proces and the determination of critical control points at various stages of production. The further point was to stress to the nutritional …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012
Zveřejnit od: 21. 5. 2012
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
RIEVAJOVÁ, Soňa. Technologie výroby kečupu se zaměřením na kečup sterilovaný.. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Reologické vlastnosti kečupu
Vendula Mejzlíková -
Jakostní parametry kečupů v maloobchodní síti.
Lenka Grůzová -
Analýza preferencí zákazníků na trhu kečupů
Marek Šafránek