Gastronomie jako součást kulturního dědictví na Tchaj-wanu – Quynh Anh Luongová
Quynh Anh Luongová
Bakalářská práce
Gastronomie jako součást kulturního dědictví na Tchaj-wanu
Gastronomy as a part of cultural heritage in Taiwan
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je analýza marketingových nástrojů používanýchv cestovním ruchu na Tchaj-wanu. Hlavní metodou používanou v empirické části bylypolostrukturované rozhovory na základě předem připravených otázek souvisejícíchs tématem. V práci byly použity čtyři rozhovory. Mezi dotazovanými byli lidé z různýchprofesí, kteří se danou problematikou zabývali. Jednalo se o průvodce, učitelku kurzůvaření …víceAbstract:
The aim of this bachelor thesis is to analyse marketing tools used in gastronomytourism in Taiwan. The main method used in empirical part were semi-structuredinterviews based on prepared questions related to the topic. There were four interviewsused in this work and among the interviewees were different people related to this field -tour guide, cooking class teacher and university professors. The main …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 8. 2019
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB11681
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 17. 9. 2019
- Vedoucí: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.
- Oponent: Mgr. Pavlína Chaloupská, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 23. 9. 2019 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec KrálovéUniverzita Hradec Králové
Fakulta informatiky a managementuBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Protection of Cultural Heritage in International Criminal Law
Ivan RYŠKA -
Protection of Cultural Heritage in International Criminal Law
Ivan RYŠKA -
A conceptual analysis of the potential use cases of blockchain and NFT technology for cultural heritage museum institutions to present their collections, support preservation efforts and engage visitors - a Non-Fungible Castle case study
William Doehring -
Microbial contamination and preservation of selected cultural heritage in the Czech Republic
Tereza Branyšová -
Česká gastronomie a gastroturismus německým pohledem
Ludmila Rejšková -
Gastronomie jako nástroj rozvoje cestovního ruchu
Karina Zaitseva -
Česká gastronomie a gastroturismus německým pohledem
Ludmila Rejšková -
Linguistic Means Used in the Promotion of Destinations in Tourism
Marcela ZUBRIČANOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva