Zhodnocení vybraných aspektů zajištění bezpečnosti potravin v gastronomických provozech – Bc. Václav Simmerl
Bc. Václav Simmerl
Master's thesis
Zhodnocení vybraných aspektů zajištění bezpečnosti potravin v gastronomických provozech
Evaluation of Chosen Aspects of Safety Food Ensuring in Catering Services
Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá zhodnocením vybraných aspektů zajištění bezpečnosti potravin v gastronomických provozech. Cílem této práce je zhodnotit jednotlivé aspekty a také formulovat doporučení pro případná nápravná opatření. Teoretická část práce se zabývá vytvořením teoretických východisek a definováním základních pojmů spojených s problematikou potravinové bezpečnosti. V praktické části byla …moreAbstract:
This Diploma Thesis deals with evaluation of chosen aspects of safety food ensuring in catering services. The aim of this work is to evaluate individual aspects and formulate recommendations for possible remedial measures. The theoretical part of the thesis deals with the creation of theoretical bases and defines the basics concepts connected with the issues of food safety. In the practical part was …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 11. 2017
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Petra Šánová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
SIMMERL, Václav. \textit{Zhodnocení vybraných aspektů zajištění bezpečnosti potravin v gastronomických provozech}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management. 2017. Available from: https://theses.cz/id/bwynuv/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementMaster programme / field:
Economics and Management / Economics and Management
Theses on a related topic
-
Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu
Ademi Akhmetova -
BEZPEČNOST POTRAVIN A DODRŽOVÁNÍ HYGIENICKÝCH PŘEDPISŮ V HOTELU ZANNAM
Anna Kobylková -
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
Michaela Kindlová -
Znalosti pracovníků školního stravování v Českobudějovickém regionu v oblasti potravinového práva
Marie MAXOVÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights