Komparace cen jídel hromadných stravovacích zařízení – Kateřina Černá
Kateřina Černá
Bakalářská práce
Komparace cen jídel hromadných stravovacích zařízení
Comparison of prices of food mass catering
Anotace:
Práce se zabývá komparací cen jídel v hromadných stravovacích zařízeních ve vybraných provozovnách v České republice. Teoretická část se zabývá pojmy z oblasti poskytování stravovacích služeb, tvorbou cen a způsobu úhrady nákladů. Druhá část práce je zaměřena na samostatnou komparaci cen jídel, které byly sesbírány v průběhu podzimních měsíců. Součástí této práce je i dotazníkové šetření, které se …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with the comparison of food prices in collective catering facilities in selected establishments in the Czech Republic. The theoretical part deals with terms of the provision of catering services, pricing, and method of reimbursement cost. The second part focuses on independent comparison of food prices, which were collected during the autumn months. Part of this bachelor thesis …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 3. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Michaela Antoušková, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Cena jako faktor konkurence v hotelnictví
Alexandra Kheysman -
Cena díla a platební podmínka v režimu FIDIC
Michal Kámen -
Právní souvislosti při oceňování nemovitého majetku. Cena obvyklá podle zákona o oceňování majetku a cena zjištěná podle zvláštních předpisů.
Lenka Čiperová -
Cena jako komunikační nástroj
Karel Kuruc -
Cena jako faktor konkurence v gastronomii
Veronika Volfová
Název
Vložil
Vloženo
Práva