Veronika Soukupová

Diplomová práce

Francouzská gastronomie a její odraz v České republice

French Cuisine and its Reflection in the Czech Republic
Anotace:
Práce zprostředkovává informace o francouzské gastronomii v českém prostředí. Popisuje historii a současnost fr. gastronomie, francouzské restaurace v ČR, zahraniční obchod ČR-Francie, dovozce a distributory francouzských potravin
Abstract:
This diplomathesis brings information about French gastronomy in the Czech background. It describes history and present of French gastronomy, French restaurants in the Czech republic, international trade between Czech republic and France, importers and distributors of French groceries
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 7. 2008

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 9. 2008
  • Vedoucí: Jaromír Kadlec

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 16. 7. 2008 dostupné: světu
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses c03san c03san/2
8. 12. 2008
Složky
Soubory
Nejezchleba, O.
28. 2. 2010
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.