Složení stravy a konzumace Fast food v mladistvém věku – Martina HÁJKOVÁ
Martina HÁJKOVÁ
Bakalářská práce
Složení stravy a konzumace Fast food v mladistvém věku
Composition of the diet for fastfood consumation in young age
Anotace:
Fast food je fenoménem dnešní doby, který zná většina z nás. Nicméně jedná se o veřejný typ stravování, který má spíše negativní dopad na naše zdraví, zvláště při pravidelném využívání. Moje práce na téma "Složení stravy a konzumace Fast food v mladistvém věku" je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. Na začátku teoretické části uvádím historii stravování a porovnání s dobou současnou. Dále …víceAbstract:
"Fast food" is the phenomenon of our time which is know to the majority of us. This is a type of public catering has a rather negative impact on our health, especially when used regularly. My theosis on "Composition of the diet for Fast food consumation in young age" is divided into theoretical part and practical part. At the beginning of the theoretical part, I present the history of eating and comparison …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. MUDr. Miroslav Stránský
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HÁJKOVÁ, Martina. \textit{Složení stravy a konzumace Fast food v mladistvém věku}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/c29tfe/.
Jak správně citovat práci
HÁJKOVÁ, Martina. Složení stravy a konzumace Fast food v mladistvém věku. Č. Budějovice, 2019. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zdravotně sociální fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut
Práce na příbuzné téma
-
Naplňování doporučené denní dávky minerálních látek ve výživě pacientů Psychiatrické léčebny v Kroměříži
Renata HAVLÍKOVÁ -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Fast-food versus slow-food
Jarmila Hamerská -
Složení stravy a konzumace fast food v mladistvém věku
Martina HÁJKOVÁ -
Teenager a fast food
Veronika Pikartová -
Podnikatelský plán Fit Fast Food
Petra Marcolová -
Stravování lidí ve „Fast foodu“ se zaměřením na určitou věkovou skupinu
Natálie Pecháčková -
Komparace fast food a front cookingu
Tomáš Kalina
Název
Vložil
Vloženo
Práva