Složení stravy a konzumace Fast food v mladistvém věku – Martina HÁJKOVÁ
Martina HÁJKOVÁ
Bachelor's thesis
Složení stravy a konzumace Fast food v mladistvém věku
Composition of the diet for fastfood consumation in young age
Abstract:
Fast food je fenoménem dnešní doby, který zná většina z nás. Nicméně jedná se o veřejný typ stravování, který má spíše negativní dopad na naše zdraví, zvláště při pravidelném využívání. Moje práce na téma "Složení stravy a konzumace Fast food v mladistvém věku" je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. Na začátku teoretické části uvádím historii stravování a porovnání s dobou současnou. Dále …moreAbstract:
"Fast food" is the phenomenon of our time which is know to the majority of us. This is a type of public catering has a rather negative impact on our health, especially when used regularly. My theosis on "Composition of the diet for Fast food consumation in young age" is divided into theoretical part and practical part. At the beginning of the theoretical part, I present the history of eating and comparison …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 6. 5. 2019
Thesis defence
- Supervisor: doc. MUDr. Miroslav Stránský
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HÁJKOVÁ, Martina. \textit{Složení stravy a konzumace Fast food v mladistvém věku}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Health and Social Sciences. 2019. Available from: https://theses.cz/id/c29tfe/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
HÁJKOVÁ, Martina. Složení stravy a konzumace Fast food v mladistvém věku. Č. Budějovice, 2019. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Health and Social SciencesBachelor programme / field:
Specialization in Health Service / Nutritional Therapy
Theses on a related topic
-
Naplňování doporučené denní dávky minerálních látek ve výživě pacientů Psychiatrické léčebny v Kroměříži
Renata HAVLÍKOVÁ -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Fast-food versus slow-food
Jarmila Hamerská -
Složení stravy a konzumace fast food v mladistvém věku
Martina HÁJKOVÁ -
Teenager a fast food
Veronika Pikartová -
Podnikatelský plán Fit Fast Food
Petra Marcolová -
Stravování lidí ve „Fast foodu“ se zaměřením na určitou věkovou skupinu
Natálie Pecháčková -
Komparace fast food a front cookingu
Tomáš Kalina
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights