Bc. Gabriela Nemcová

Bakalářská práce

Vzdelávanie pracovníkov na manažerských pozíciách v reštauráciách

Education of employees in managerial positions in restaurants
Abstract:
Bachelor´s dissertation describes education systems for employees in managerial and non- managerial positions in restaurants. The theoretical part defines the basic concepts related to education and corporate improvement in the company. The analytical part is focused on the analysis of educational systems of two selected companies and then the comparison of educational techniques that are used in these …více
Abstract:
Bakalárska práca popisuje vzdelávacie systémy v reštauráciách pre zamestnancov ako na manažérskych, tak aj na nemanažérskych pozíciách. V teoretickej časti sú vymedzené základné pojmy týkajúce sa vzdelávania a firemného vzdelávania v podniku. Analytická časť je zameraná na analýzu vzdelávacích systémov dvoch vybraných spoločností a následne je vykonaná komparácia vzdelávacích techník, ktoré sú v týchto …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/ko52w/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2019
  • Vedoucí: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
  • Oponent: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví