Bc. Veronika Fraňková

Bachelor's thesis

Trendy ve školním stravování

School catering trends
Abstract:
Bakalářská práce se zaobírá trendy ve školním stravování. Předmětem zkoumání jsou jídelny zapojené do projektu „Zdravá školní jídelna“. V teoretické části je stručné vysvětlení potřebných pojmů k dané problematice s návazností na analytickou část. V analytické části je prováděná výzkumná metoda vlastního dotazníkového šetření pro zvolená školní stravovací střediska v rámci projektu „Zdravá školní jídelna …more
Abstract:
My Bachelor thesis deals with modern trends of school catering. School canteens involved into in the project called „Healthy school canteen“ are the subject of my research. Useful terms concerning this particular topic are briefly explained in the theoretical part which is followed by the analytical part. The analytical part is focused on the research method of a questionnaire created for selected …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 6. 2020

Thesis defence

  • Date of defence: 1. 9. 2020
  • Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
  • Reader: Ing. Zbyněk Vinš

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze