Quality of olive oil during storage in different packaging materials – Bc. Anastasia Mitrusi
Bc. Anastasia Mitrusi
Diplomová práce
Quality of olive oil during storage in different packaging materials
Abstract:
Extra virgin olive oil is an excellent source of natural fat, originated in the Mediterranean basin. Nowadays, olive oil is expanded and appreciated worldwide. Besides its positive content, olive oil carries substances that are not stable, and its durability depends on the storage conditions such as packaging, temperature, light, and oxygen. This thesis aimed to compare the influence of two packaging …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Olga Leuner, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MITRUSI, Anastasia. \textit{Quality of olive oil during storage in different packaging materials}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/ca15bk/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíMagisterský studijní program:
Tropical Crop Management and Ecology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva