Polina Verzunova

Bachelor's thesis

Konkurenční prostředí v oblasti gastronomie ve vybraném regionu

The competitive environment in the field of gastronomy in the selected region
Abstract:
Pro napsaní mé bakalářské práce bylo zvoleno velmi aktuální téma, a to Konkurenční prostředí v oblasti gastronomie ve vybraném regionu, konkrétně byla práce zaměřena na lokalitu Prahy 3 ve čtvrti Žižkov, kde se nachází mnoho gastronomických zařízení, které dává vzniknout konkurenčnímu prostředí. Cílem bakalářské práce bude zkoumání konkurenceschopnosti vybraných gastronomických zařízení na Praze 3 …more
Abstract:
To write my bachelor thesis, a very topical topic was chosen, namely the competitive gastronomy environment in the selected region, specifically the thesis focused on the location of Prague 3 in Žižkov, where there are many gastronomic facilities that create a competitive environment. The aim of the bachelor thesis is to study the competitiveness of selected gastronomic facilities in Prague 3, more …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 5. 6. 2018
  • Supervisor: PhDr. Jan Máče, Ph.D.
  • Reader: Ing. Eliška Smotlachová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)