Mgr. Petr Zíma

Bakalářská práce

Funkční potraviny

Functional foods
Anotace:
Anotace ZÍMA, P. Funkční potraviny. Brno : FSpS MU, 2007. 42 s. Práce je zdrojem informací o funkčních potravinách a jejich aktivních složkách. Podrobně jsou popsány jejich klinické účinky a možnosti využití jako moderní potraviny.
Abstract:
Annotattion ZÍMA, P. Functional foods. Brno : FSpS MU, 2007. 42 pgs. This work is a source of information about functional foods and their active components. The clinical effects and possible uses as modern foods are described in detail.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2007

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 22. 6. 2007
  • Vedoucí: Ing. Iva Hrnčiříková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií

Masarykova univerzita

Fakulta sportovních studií

Bakalářský studijní program / obor:
Tělesná výchova a sport / Speciální edukace bezpečnostních složek