Mgr. Petr Zíma
Bakalářská práce
Funkční potraviny
Functional foods
Anotace:
Anotace ZÍMA, P. Funkční potraviny. Brno : FSpS MU, 2007. 42 s. Práce je zdrojem informací o funkčních potravinách a jejich aktivních složkách. Podrobně jsou popsány jejich klinické účinky a možnosti využití jako moderní potraviny.Abstract:
Annotattion ZÍMA, P. Functional foods. Brno : FSpS MU, 2007. 42 pgs. This work is a source of information about functional foods and their active components. The clinical effects and possible uses as modern foods are described in detail.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2007
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/dhcgl/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 22. 6. 2007
- Vedoucí: Ing. Iva Hrnčiříková, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studiíMasarykova univerzita
Fakulta sportovních studiíBakalářský studijní program / obor:
Tělesná výchova a sport / Speciální edukace bezpečnostních složek
Práce na příbuzné téma
-
Equol a funkční potraviny
Kateřina Jahodová -
Funkční potraviny a jejich benefity na lidský organismus
Monika Dvořáková -
Pekárenské výrobky a těstoviny jako funkční potraviny
Victoria Patricie Lehkoživová -
Microgreens - využití klíčních rostlin jako funkční potraviny
Tereza Haladějová -
Funkční potraviny a jejich uplatnění na regionálním trhu potravin
Nikola NACHÁZELOVÁ -
FUNKČNÍ POTRAVINY A JEJICH ROLE V GASTRONOMII
Petr Žižlavský -
Funkční potraviny z pohledu biologicky aktivních látek
Denisa Holasová -
Funkční potraviny
Dana PLÍŠKOVÁ