Kateřina Hyčarová

Bachelor's thesis

Ftaláty v potravinách

Phthalates in food
Anotácia:
Cílem této bakalářské práce bylo zjištěný metod, které se využívají pro stanovování ftalátů v potravinách. Tato práce se také zabývá obecnými vlastnostmi ftalátů, jejich regulací v obalových materiálech a jejich vlivu na lidský organismus. Dále se zde pojednává o dvou studiích a analýzách, které se tímto problémem zabývaly. V rámci těchto analýz byly připojeny i jejich výsledky a následné shrnutí.
Abstract:
The aim of this thesis was to identify methods that are used to determinate phthalates in food. This thesis also deals with the general properties fo phthalates, their regulation in food packaging materials and their effects on human body. It also discusses two studies and analyzes that have addressed this issue. Within these analyzes, their results and summary were attached.
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 7. 2021
Zverejniť od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Ing. Tomáš Bajer, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Hyčarová, Kateřina. Ftaláty v potravinách. Pardubice, 2021. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

University of Pardubice

Faculty of Chemical Technology

Bachelor programme / odbor:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs

Práce na příbuzné téma