Vytvoření konceptu prosperující venkovské restaurace (hospody) – Bc. Markéta Nováková
Bc. Markéta Nováková
Bachelor's thesis
Vytvoření konceptu prosperující venkovské restaurace (hospody)
Creation of the prosperous rural restaurant concept (pub)
Anotácia:
Cílem bakalářské práce je vytvořit návrh konceptu prosperující venkovské restaurace (hospody) na základě sloučení služeb, především těch, které na venkově zanikají. Teoreticko-metodologická část se zabývá vymezením venkova, jeho funkcí a služeb, definováním pojmů spojených s podnikáním, definicí české gastronomie a kategorizací hostinských zařízení dle statistické metodiky EU. Na začátku analytické …viacAbstract:
The purpose of the bachelor’s thesis is to create concept of the prosperous rural restaurant based on merge of services which mostly on villages are disappearing. The theoretical-methodological part deals with the definition of countryside, rural functions and services, entrepreneurship, Czech gastronomy and categorization of the gastronomy facility. PEST method is used on the beginning of analytic …viacKľúčové slová
knihovna koncept pošta restaurace služby splynutí venkov library concept post restaurant services merger countryside
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 6. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/aftao/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 9. 2018
- Vedúci: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Jiří Zelený
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NOVÁKOVÁ, Markéta. \textit{Vytvoření konceptu prosperující venkovské restaurace (hospody)}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/cey3s3/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)