Kuchařské knihy a odborná literatura týkající se stravování v letech 1948-1956: teorie stravování versus praxe zásobování. – Barbora Knotová
Barbora Knotová
Bachelor's thesis
Kuchařské knihy a odborná literatura týkající se stravování v letech 1948-1956: teorie stravování versus praxe zásobování.
Cookbooks and professional literature related to dining between 1948-1956: Theory of dining versus practical food supply
Abstract:
Tato bakalářská práce se především zaměřuje na analýzu kuchařských knih vydaných v letech 1948-1956. Nastiňuje ale také období socialismu, ve kterém se kuchařské knihy vydávaly.Abstract:
This bachelor's thesis mainly focuses on the analysis of cookbooks published between 1948-1956. It also outlines the period of socialism, in which cookbooks were published.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 6. 2023
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Supervisor: prof. PhDr. Milena Lenderová, CSc.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KNOTOVÁ, Barbora. \textit{Kuchařské knihy a odborná literatura týkající se stravování v letech 1948-1956: teorie stravování versus praxe zásobování.}. Online. Bachelor's thesis. Pardubice: University of Pardubice, Faculty of Arts and Philosophy. 2023. Available from: https://theses.cz/id/cfh4wz/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Knotová, Barbora. Kuchařské knihy a odborná literatura týkající se stravování v letech 1948-1956: teorie stravování versus praxe zásobování. . Pardubice, 2023. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta filozofická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta filozofickáUniversity of Pardubice
Faculty of Arts and PhilosophyBachelor programme / field:
Historical Sciences / Documental and Archival Services