Analýza konkurenční pozice konkrétního podniku – Bc. Soňa Příborská
Bc. Soňa Příborská
Bakalářská práce
Analýza konkurenční pozice konkrétního podniku
Analysis of the competitive position of a particular company
Anotace:
Předmětem této bakalářské práce je analýza konkurenčního prostředí Clarion Congress Hotel České Budějovice aplikací strategických metod. Konkrétně se jedná o Porterův model pěti sil, analýzu konkurence, strategickou mapu, strategické hodiny a SWOT analýzu. Po aplikaci výše uvedených analýz budou výsledky vyhodnoceny a vyvozené v dílčí závěry. Dále v diskusi výsledků jsou objasněny výzkumné problémy …víceAbstract:
The subject od this bachelor work is analysis of competitive enviroment Clarion Congress Hotel České Budějovice strategic application methods. Specifically, the Porter´s five forces model, analysis of competitive, strategic map, strategic clock and SWOT analysis. After application of the above analysis are the results evaluated and conclusions drawn from the sub. Further, in the discussion of results …víceKlíčová slova
Clarion Congress Hotel České Budějovice Porterův model pěti sil analýza konkurence strategická mapa strategické hodiny SWOT analýza revenue management. Clarion Congress Hotel České Budějovice Porter´s five forces model analysis of competition strategic map strategic clock SWOT analysis revenue management.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2014
Identifikátor:
https://is.vstecb.cz/th/mrjb7/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 6. 2014
- Vedoucí: Ing. Petr Mulač, Ph.D.
- Oponent: Ing. Renata Bednářová
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých BudějovicíchVysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika podniku - kombinovaná forma
Práce na příbuzné téma
-
Možnosti využití principů revenue managementu a marketingové propagace v úseku Food&Beverage vybraného hotelu
Lucie Trnková -
Kongresové služby vybraných hotelů v Praze (srovnávací analýza)
Zuzana Kocourková -
KONGRESOVÁ TURISTIKA A KONGRESOVÉ HOTELY V ČESKÉ REPUBLICE
Anastasiya Ponomarenko -
Řízení služeb ve zvoleném hotelu (Hotel Savoy**** České Budějovice)
Veronika MAŘÍKOVÁ -
Hotel s restaurací: Optimalizace energetické náročnosti budovy
Václav Bozděch -
Hotel s restaurací
Ondřej Kouba -
Hotel jako součást infrastruktury destinace cestovního ruchu (hotel Savoy)
Bohumila ČIHÁKOVÁ -
Hotel jako součást infrastruktury destinace cestovního ruchu (hotel Knížecí rybník)
Lucie NOVÁKOVÁ