Podnikatelský plán na založení restaurace "U Makové panenky" – Miroslava ŽAMPACHOVÁ
Miroslava ŽAMPACHOVÁ
Bachelor's thesis
Podnikatelský plán na založení restaurace "U Makové panenky"
Business plan for establishing a restaurant "The poppy dolls"
Anotácia:
V bakalářské práci ?Podnikatelský plán na založení restaurace? je zpracován podnikatelský plán, v němž jsou definovány jednotlivé jeho náležitosti a cíle pro které je vypracováván, tak aby mohl posloužit jako podklad při reálném zakládání restaurace. V teoretické části se autor zabývá základními informacemi o podnikatelském plánu, jeho strukturou a obsahem, věnuje se zde také problematice společného …viacAbstract:
In the bachelor thesis "The business plan for the establishment of a restaurant" is processing a business plan, so it will be can serve in establishing a restaurant. In theory part, the author deals basic information about the business plan, it´s structure and content. The practical part consists of a concrete and realistic business plan for establishing a real restaurant with a focus on the target …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2011
Identifikátor:
20041
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŽAMPACHOVÁ, Miroslava. \textit{Podnikatelský plán na založení restaurace ''U Makové panenky''}. Online. Bakalárska práca. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Faculty of Logistics and Crisis Management. 2011. Dostupné z: https://theses.cz/id/ciyav8/.
Jak správně citovat práci
ŽAMPACHOVÁ, Miroslava. Podnikatelský plán na založení restaurace "U Makové panenky". Prostějov, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 13. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of Logistics and Crisis ManagementBachelor programme / odbor:
Economics and Management / Logistics and Management
Práce na příbuzné téma
-
Projekt zrušení a zániku podniku (formy, právní, majetkové, finanční a jiné aspekty)
Martin Maryško -
Projekt zrušení a zániku podniku (formy, právní, majetkové, finanční, a jiné aspekty)
Nikita Danilichev -
Podnikatelský plán – zdravé svačiny v základních školách
Květa Mazurová -
Business plan for café-bar Ave
Arziyev Khashimzhan -
Využití moderních technologií ve stravování: podnikatelský plán založení restaurace, kde si zákazníci sami navrhují pokrmy
Johana Blümelová -
Podnikatelský plán založení kavárny a analýza reálného objektu
Tereza Krejsová -
Podnikatelský plán na založení firmy
Roman Ergonov -
Podnikatelský plán
Jan Liška