Vliv pandemie na průběh vzdělávání v gastronomii a pohostinství – Bc. Andrea Jenšíková
Bc. Andrea Jenšíková
Bakalářská práce
Vliv pandemie na průběh vzdělávání v gastronomii a pohostinství
The impact of the pandemic on the course of education in gastronomy and hospitality
Anotace:
JENŠÍKOVÁ, Andrea. Vliv pandemie na průběh vzdělávání v gastronomii a pohostinství, [Bakalářská práce] University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. Praha: 2023. Celkový počet stran: 70 Tato bakalářská práce se zabývá problematikou týkající se vlivu a efektivity distanční výuky v době koronavirové pandemie. Vzdělávací instituce to neměly lehké …víceAbstract:
JENŠÍKOVÁ, Andrea. The impact of the pandemic on the course of education in gastronomy and hospitality. [Bachelor’s Dissertation.] University College Prague – College of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd. Prague: 2023. Total number of pages: 70 This bachelor's thesis deals with issues related to the influence and effectiveness of distance learning during …víceKlíčová slova
distanční výuka online výuka pandemie Covid-19 digitální technologie umělá inteligence studenti vyučující komunikační platformy komunikace distance learning online learning Covid-19 pandemic digital technology artificial intelligence students teachers communication platforms communication
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 6. 2023
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/p1gbb/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 9. 2023
- Vedoucí: doc. Ing. Josef Vlček, CSc.
- Oponent: Ing. Věra Levičková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JENŠÍKOVÁ, Andrea. \textit{Vliv pandemie na průběh vzdělávání v gastronomii a pohostinství}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/clweki/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách
Práce na příbuzné téma
-
Komunikace alternativní základní školy s rodiči během pandemie koronaviru v roce 2020
Lucie Pechová -
1. Teoretická část: Mladý režisér na prahu 21. století: Filmový materiál nebo digitální technologie? 2. Praktická část: a) Hraný film, 15 minut, digital - režie b) Hraný videoklip, 3:10 minut, 8mm - režie c) Hraný videoklip, 3:40 minut, digital - režie
Jiří VÁGNER -
Facing the Challenge of Student Motivation During the Covid-19 Pandemic
Iveta Neklapilová -
Umělá inteligence v době pandemie a její implementace ve vybraném podniku
Simona Rýdlová -
Umělá inteligence a řešení pandemie COVID-19
Ján Kožuško -
Digitalizace života a umělá inteligence – pokrok nebo apokalypsa?
Kryštof Rožek -
Využití umělé inteligence v hotelnictví
Dominika Bělochová -
Komunikace luxusních značek v době pandemie Covid - 19
Valentina Lazzari