Bc. Andrea Jenšíková

Bachelor's thesis

Vliv pandemie na průběh vzdělávání v gastronomii a pohostinství

The impact of the pandemic on the course of education in gastronomy and hospitality
Abstract:
JENŠÍKOVÁ, Andrea. Vliv pandemie na průběh vzdělávání v gastronomii a pohostinství, [Bakalářská práce] University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. Praha: 2023. Celkový počet stran: 70 Tato bakalářská práce se zabývá problematikou týkající se vlivu a efektivity distanční výuky v době koronavirové pandemie. Vzdělávací instituce to neměly lehké …more
Abstract:
JENŠÍKOVÁ, Andrea. The impact of the pandemic on the course of education in gastronomy and hospitality. [Bachelor’s Dissertation.] University College Prague – College of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd. Prague: 2023. Total number of pages: 70 This bachelor's thesis deals with issues related to the influence and effectiveness of distance learning during …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 6. 2023

Thesis defence

  • Date of defence: 12. 9. 2023
  • Supervisor: doc. Ing. Josef Vlček, CSc.
  • Reader: Ing. Věra Levičková, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.