Vliv pandemie na průběh vzdělávání v gastronomii a pohostinství – Bc. Andrea Jenšíková
Bc. Andrea Jenšíková
Bachelor's thesis
Vliv pandemie na průběh vzdělávání v gastronomii a pohostinství
The impact of the pandemic on the course of education in gastronomy and hospitality
Abstract:
JENŠÍKOVÁ, Andrea. Vliv pandemie na průběh vzdělávání v gastronomii a pohostinství, [Bakalářská práce] University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. Praha: 2023. Celkový počet stran: 70 Tato bakalářská práce se zabývá problematikou týkající se vlivu a efektivity distanční výuky v době koronavirové pandemie. Vzdělávací instituce to neměly lehké …moreAbstract:
JENŠÍKOVÁ, Andrea. The impact of the pandemic on the course of education in gastronomy and hospitality. [Bachelor’s Dissertation.] University College Prague – College of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd. Prague: 2023. Total number of pages: 70 This bachelor's thesis deals with issues related to the influence and effectiveness of distance learning during …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 6. 2023
Identifier:
https://is.ucp.cz/th/p1gbb/
Thesis defence
- Date of defence: 12. 9. 2023
- Supervisor: doc. Ing. Josef Vlček, CSc.
- Reader: Ing. Věra Levičková, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Marketing
Theses on a related topic
-
Komunikace alternativní základní školy s rodiči během pandemie koronaviru v roce 2020
Lucie Pechová -
1. Teoretická část: Mladý režisér na prahu 21. století: Filmový materiál nebo digitální technologie? 2. Praktická část: a) Hraný film, 15 minut, digital - režie b) Hraný videoklip, 3:10 minut, 8mm - režie c) Hraný videoklip, 3:40 minut, digital - režie
Jiří VÁGNER -
Facing the Challenge of Student Motivation During the Covid-19 Pandemic
Iveta Neklapilová -
Umělá inteligence v době pandemie a její implementace ve vybraném podniku
Simona Rýdlová -
Umělá inteligence a řešení pandemie COVID-19
Ján Kožuško -
Digitalizace života a umělá inteligence – pokrok nebo apokalypsa?
Kryštof Rožek -
Využití umělé inteligence v hotelnictví
Dominika Bělochová -
Komunikace luxusních značek v době pandemie Covid - 19
Valentina Lazzari