Dusík ve výživě a hnojení vybrané odrůdy brambor – Lukáš SVOBODA
Lukáš SVOBODA
Bakalářská práce
Dusík ve výživě a hnojení vybrané odrůdy brambor
The nitrogen in nutrition and fertilization of selected potato variety
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá reakcí odrůdy bramboru Princess na různou úroveň hnojení. Cílem bylo porovnat vliv samotného dusíku a jeho kombinace s fosforem a draslíkem na výnos hlíz a jeho složení, obsah sušiny a škrobu.Abstract:
This thesis deals with a reactions of potato variety Princess at different levels of fertilization. The aim was to compare the effect of alone nitrogen and its combination with phosphorus and potassium on tuber yield and its composition, dry matter content and starch.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2013
Zveřejnit od: 12. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Jiří Diviš, CSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
SVOBODA, Lukáš. Dusík ve výživě a hnojení vybrané odrůdy brambor. Č. Bud., 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 12.4.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 12. 4. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství / Zemědělství
Práce na příbuzné téma
-
Změna kvality rostlin a půdy hnojené kompostem a vermikompostem na bázi čistírenských kalů a slaměných pelet
Ha My Nguyenová -
Vliv způsobu a intenzity pěstování na produkční a jakostní parametry a obsah volného asparaginu v zrnu žita setého
Anna Bečková -
Fluorescenční analýza míry odolnosti fotosyntetického aparátu a analýza fotosyntetických pigmentů u rostlin vystavených různé teplotě a ozářenosti
Michaela PROVAZOVÁ -
Změny lipidů při zpracování a skladování potravin z hlediska jejich nutriční a senzorické jakosti
Josef Soukup -
Vliv ekologického a konvenčního způsobu pěstování na produkční a jakostní parametry a obsah volného asparaginu v zrnu pšenice seté
Veronika Nováková -
Validace HPLC metody pro stanovení sacharidů v rajčatech a vliv odrůdy na jejich kvalitu a senzorické charakteristiky
Eliška Paidarová -
Vliv výsevku a hybridu na morfologické a výnosové charakteristiky silážní kukuřice
Tomáš Vyšohlíd -
Nutriční hodnota a oxidační stabilita rybích olejů a doplňků stravy obsahujících n-3 mastné kyseliny
Michaela Krlínová
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses cohdi3 cohdi3/2
20. 5. 2013