Dusík ve výživě a hnojení vybrané odrůdy brambor – Lukáš SVOBODA
Lukáš SVOBODA
Bachelor's thesis
Dusík ve výživě a hnojení vybrané odrůdy brambor
The nitrogen in nutrition and fertilization of selected potato variety
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá reakcí odrůdy bramboru Princess na různou úroveň hnojení. Cílem bylo porovnat vliv samotného dusíku a jeho kombinace s fosforem a draslíkem na výnos hlíz a jeho složení, obsah sušiny a škrobu.Abstract:
This thesis deals with a reactions of potato variety Princess at different levels of fertilization. The aim was to compare the effect of alone nitrogen and its combination with phosphorus and potassium on tuber yield and its composition, dry matter content and starch.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2013
Zverejniť od: 12. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Jiří Diviš, CSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
SVOBODA, Lukáš. Dusík ve výživě a hnojení vybrané odrůdy brambor. Č. Bud., 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 12.4.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 12. 4. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / odbor:
Agriculture / Agriculture
Práce na příbuzné téma
-
Změna kvality rostlin a půdy hnojené kompostem a vermikompostem na bázi čistírenských kalů a slaměných pelet
Ha My Nguyenová -
Fluorescenční analýza míry odolnosti fotosyntetického aparátu a analýza fotosyntetických pigmentů u rostlin vystavených různé teplotě a ozářenosti
Michaela PROVAZOVÁ -
Změny lipidů při zpracování a skladování potravin z hlediska jejich nutriční a senzorické jakosti
Josef Soukup -
Vliv postupné dehydratace a rehydratace na tvorbu sušiny a obsah energie kukuřice seté
Lenka Vaňková -
Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny ve vybraných druzích fazolí
Martina Hozová -
Vliv výsevku a hybridu na morfologické a výnosové charakteristiky silážní kukuřice
Tomáš Vyšohlíd -
Nutriční hodnota a oxidační stabilita rybích olejů a doplňků stravy obsahujících n-3 mastné kyseliny
Michaela Krlínová -
Vliv aplikace brassinosteroidů a přípravku Atonik na jakostní ukazatele salátu hlávkového pěstovaného v různých vláhových podmínkách (laboratorní stanovení vitamínu C, vlákniny, sušiny a dusičnanů)
Eliška Princová
Názov
Vložil
Vložené
Práva