Karolína Garnotová

Bakalářská práce

Analýza kalkulačního systému v gastronomickém odvětví na příkladu konkrétního podniku

Analysis costing system in the hospitality industry illustrated by example of particular facility
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu kalkulačního systému v gastronomickém odvětví na příkladu konkrétního podniku- restauračního zařízení U magistra Kellyho. Práce sestává ze dvou částí, a to teoretické a praktické. Teoretická část se zabývá základními pojmy a problematikou kalkulací v gastronomickém odvětví. Text je zaměřen na různé druhy nákladů v gastronomickém odvětví, jejich členění a význam …více
Abstract:
The theme of Bachelor's thesis " Analysis costing system in the hospitality industry illustrated by example of particular facility" aims at analyse of a costing system in a chosen facility in hospitality industry. The first part of this task concentrates on theoretical description of costing. Theoretical part includes specific type of calculations and their ability to be used for cost management. The …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 10. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 15. 6. 2015
  • Vedoucí: Markéta Boučková
  • Oponent: Vlastimil Roun

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/56500