Bc. Martina Lachová

Diplomová práce

Podnikatelský plán založení kavárny

The Business Plan of a Cafe Place
Anotace:
Diplomová práce na téma „Podnikatelská plán založení kavárny“ je vypracována jako reálný podklad pro založení originální Low Carb kavárny. Práce je rozdělena do tří částí. První část se věnuje teoretickým východiskům s cílem přiblížit základní pojmy, se kterými se podnikatel při tvorbě podnikatelského plánu setká. Důraz je kladen také na vymezení hlavního cíle a vedlejších cílů a na tvorbu samotného …více
Abstract:
The thesis on the theme "The Business Plan of a Cafe Place" is prepared as a real basis for the establishment of an original Low Carb café. The work is divided into three parts. The first part deals with theoretical starting points in order to describe the basic concepts that the entrepreneur encounters in the creation of the business plan. Emphasis is also placed on the definition of the main objective …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 4. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 27. 5. 2020
  • Vedoucí: Ing. Jitka Sládková, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Radek Hlavsa

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • všem autentizovaným
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: AKADEMIE STING

AKADEMIE STING

Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management