Ondřej VLASÁK
Bachelor's thesis
Chléb, náš každodenní - konceptuální instalace
Bread, our everyday - conceptual instalation
Abstract:
Tato bakalářská práce ve své teoretické části popisuje problematiku udržitelnosti potravinové produkce ke stále se zvětšující celosvětové populaci. Pojímá vývoj technologií, který vedl k současné zemědělské mechanizaci a odkazuje na tradiční zemědělské náčiní. Také je zde obsažena návaznost této problematiky ve výtvarném umění. V praktické části se propojují tyto vědecko-zemědělské teze do výtvarné …moreAbstract:
This bachelor thesis describes the issue of sustainability in food production in its theoretical part, with regards to the continuously growing global population. It covers the development of technologies that led to modern agricultural mechanization and refers to traditional farming tools. There is also contained continuity of this issues in fine arts. In the practical part, these scientific-agricultural …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 6. 4. 2023
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Supervisor: Mgr. Tomáš Koudela, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
VLASÁK, Ondřej. Chléb, náš každodenní - konceptuální instalace. Ostrava, 2023. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Pedagogická fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Pedagogická fakultaUniversity of Ostrava
Pedagogical FacultyBachelor programme / field:
Art Education for Upper Secondary Schools and Artistic Schools with Focus o / Výtvarná výchova pro střední školy a základní umělecké školy se zaměřením na vzdělávání
Theses on a related topic
-
Lokální produkce potravin a samozásobení jako nástroj k udržitelnosti
Nikola Peclová -
Permakultura jako forma rozvoje udržitelné lokální produkce potravin
Pavlína Boková -
Alternativní formy produkce potravin (případová studie farmářských trhů)
Kateřina Nejmanová -
Alternativní formy produkce potravin a angažovanost místních občanů
Nicole Neumannová -
Využití hmyzího proteinu jako cesta k udržitelné produkci potravin
Klára Krejcarová -
Alternativní formy produkce potravin a angažovanost občanů
Petra Jiřičková -
Zahrádkářské kolonie jako příspěvek k alternativní produkci potravin?
Lucie Sovová -
Udržitelná produkce bezlepkových potravin a jejich dostupnost v České republice
Karin Kašková