Chléb, náš každodenní - konceptuální instalace – Ondřej VLASÁK
Ondřej VLASÁK
Bachelor's thesis
Chléb, náš každodenní - konceptuální instalace
Bread, our everyday - conceptual instalation
Anotácia:
Tato bakalářská práce ve své teoretické části popisuje problematiku udržitelnosti potravinové produkce ke stále se zvětšující celosvětové populaci. Pojímá vývoj technologií, který vedl k současné zemědělské mechanizaci a odkazuje na tradiční zemědělské náčiní. Také je zde obsažena návaznost této problematiky ve výtvarném umění. V praktické části se propojují tyto vědecko-zemědělské teze do výtvarné …viacAbstract:
This bachelor thesis describes the issue of sustainability in food production in its theoretical part, with regards to the continuously growing global population. It covers the development of technologies that led to modern agricultural mechanization and refers to traditional farming tools. There is also contained continuity of this issues in fine arts. In the practical part, these scientific-agricultural …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 4. 2023
Zverejniť od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Mgr. Tomáš Koudela, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VLASÁK, Ondřej. Chléb, náš každodenní - konceptuální instalace. Ostrava, 2023. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Pedagogická fakultaUniversity of Ostrava
Pedagogical FacultyBachelor programme / odbor:
Art Education for Upper Secondary Schools and Artistic Schools with Focus o / Výtvarná výchova pro střední školy a základní umělecké školy se zaměřením na vzdělávání
Práce na příbuzné téma
-
Lokální produkce potravin a samozásobení jako nástroj k udržitelnosti
Nikola Peclová -
Permakultura jako forma rozvoje udržitelné lokální produkce potravin
Pavlína Boková -
Alternativní formy produkce potravin (případová studie farmářských trhů)
Kateřina Nejmanová -
Alternativní formy produkce potravin a angažovanost místních občanů
Nicole Neumannová -
Využití hmyzího proteinu jako cesta k udržitelné produkci potravin
Klára Krejcarová -
Alternativní formy produkce potravin a angažovanost občanů
Petra Jiřičková -
Zahrádkářské kolonie jako příspěvek k alternativní produkci potravin?
Lucie Sovová -
Udržitelná produkce bezlepkových potravin a jejich dostupnost v České republice
Karin Kašková