Způsoby chlazení a jejich aplikace v potravinářském průmyslu – Nikola Ješinová
Nikola Ješinová
Bachelor's thesis
Způsoby chlazení a jejich aplikace v potravinářském průmyslu
Methods of cooling and their application in food industry
Anotácia:
Tato bakalářská práce je zaměřena na systémy chlazení potravin v potravinářském průmyslu. Cílem této práce je popsat a zhodnotit různé systémy chlazení potravin. V práci je popsaná činnost chladicích systémů, jejich důležitých částí a používaných chladiv. Práce pojednává o použití chladu v různých odvětvích potravinářského průmyslu, především v masném, mlékárenském, nápojářském průmyslu a k uchování …viacAbstract:
This bachelor thesis focused on the cooling systems of food with in the food industry. The aim of this study is to describe and evaluate different cooling systems of food. The study describes the operation of refrigeration systems, their important parts, and the refrigerants used. The study also deals with the use of cold in different sectors of the food industry, especially in the meat, dairy and …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Andrea Smejtková, Ph.D.
- Oponent: Tomáš Jehlička, Dr. Ing.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Technická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of EngineeringBachelor programme / odbor:
Agricultural Specialization / Trade and Business Dealing with Machinery
Práce na příbuzné téma
-
The Implementation of Smart Technology into the Food Chain
Karl-Armin Brohm -
Development of a technology for crystallization and spray drying of saccharides and salts in the food industry
Damla Avci -
Utilization of algae in food industry
Kateřina Patloková -
Mrazení vodných roztoků – kvantifikace zvýšení lokální koncentrace
Jan Duda -
Vliv parametrů ekvilibrace a mrazení ejakulátu býků na motilitu spermií po rozmrazení
Monika Beránková -
Study of Processes Associated with Freezing of Aqueous Solutions
Ľubica Vetráková
Názov
Vložil
Vložené
Práva