Rozdíly ve stravovacích zvyklostech kazašské a české kuchyně – Bc. Aidai Kamchybek Kyzy
Bc. Aidai Kamchybek Kyzy
Bachelor's thesis
Rozdíly ve stravovacích zvyklostech kazašské a české kuchyně
Differences in the eating habits of Kazakh and Czech cuisine
Abstract:
Bakalářská práce se věnuje rozdílům ve stravovacích zvyklostech, které jsou typické pro kazašskou a českou kuchyni. Tato práce si proto klade za cíl popsat a vysvětlit zásadní rozdíly týkající se jídel a nápojů typických pro kazašskou a českou kuchyni. První část práce je věnována teoretickým informacím o sledovaných zemích a přináší důležité poznatky týkající se samotné České republiky a Kazachstánu …moreAbstract:
The bachelor thesis focuses on the differences in eating habits that are typical for Kazakh and Czech cuisine. Therefore, this thesis objective is to describe and explain the fundamental differences in food and beverages typical of Kazakh and Czech cuisine. The first part of the thesis is devoted to theoretical information about the surveyed countries and it provides important insights into the Czech …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 6. 2023
Identifier:
https://is.ucp.cz/th/t6c6i/
Thesis defence
- Date of defence: 11. 9. 2023
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Lada Popl Petránková
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Edukační činnost muzejních knihoven České republiky: dotazníkové šetření
Natálie Velecká -
Víno a jeho role v české kulinářské kultuře
Kateřina Tollingerová -
Role vína v české kulinární kultuře
Veronika Tučková -
Vliv médií na kulturu vaření
Jana Marková -
Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
Iveta MAŠKOVÁ -
Nezaměstnanost ve vybraných státech Evropské unie - Česká republika, Slovenská republika, Rakouská republika a Řecká republika
Tereza Vacková