Rozdíly ve stravovacích zvyklostech kazašské a české kuchyně – Bc. Aidai Kamchybek Kyzy
Bc. Aidai Kamchybek Kyzy
Bakalářská práce
Rozdíly ve stravovacích zvyklostech kazašské a české kuchyně
Differences in the eating habits of Kazakh and Czech cuisine
Anotace:
Bakalářská práce se věnuje rozdílům ve stravovacích zvyklostech, které jsou typické pro kazašskou a českou kuchyni. Tato práce si proto klade za cíl popsat a vysvětlit zásadní rozdíly týkající se jídel a nápojů typických pro kazašskou a českou kuchyni. První část práce je věnována teoretickým informacím o sledovaných zemích a přináší důležité poznatky týkající se samotné České republiky a Kazachstánu …víceAbstract:
The bachelor thesis focuses on the differences in eating habits that are typical for Kazakh and Czech cuisine. Therefore, this thesis objective is to describe and explain the fundamental differences in food and beverages typical of Kazakh and Czech cuisine. The first part of the thesis is devoted to theoretical information about the surveyed countries and it provides important insights into the Czech …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 6. 2023
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/t6c6i/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 9. 2023
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Lada Popl Petránková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KAMCHYBEK KYZY, Aidai. \textit{Rozdíly ve stravovacích zvyklostech kazašské a české kuchyně}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/cv5lbm/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Edukační činnost muzejních knihoven České republiky: dotazníkové šetření
Natálie Velecká -
Víno a jeho role v české kulinářské kultuře
Kateřina Tollingerová -
Role vína v české kulinární kultuře
Veronika Tučková -
Vliv médií na kulturu vaření
Jana Marková -
Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
Iveta MAŠKOVÁ -
Nezaměstnanost ve vybraných státech Evropské unie - Česká republika, Slovenská republika, Rakouská republika a Řecká republika
Tereza Vacková