Možnosti odhadu kvality cukrovky při využití modelu pro šíření skvrnatičky řepné – Alice Mikulenková
Alice Mikulenková
Bachelor's thesis
Možnosti odhadu kvality cukrovky při využití modelu pro šíření skvrnatičky řepné
The possibilities of estimating the quality of sugar beet by using model for spreading the Cercospora leaf spot
Abstract:
Bakalářská práce s názvem Možnosti odhadu kvality cukrovky při využití modelu pro šíření skvrnatičky řepné je zaměřena na problematiku agrotechniky cukrovky. Je zde posuzován vliv různých faktorů na výnos a kvalitu řepy cukrové. Jedním z faktorů je i zdravotní stav porostu, kde je hlavní pozornost věnována problematice skvrnatičky řepné. V rámci pokusu byly vyhodnocovány výsledky monitoringu prováděného …moreAbstract:
Bachelor's thesis on The possibilities of estimating the quality of sugar beet by using model for spreading the Cercospora leaf spot discusses the issue of agrotechnics of sugar beet. Herein, the impact of different factors on yield and quality of sugar beet is being assessed. One of factors is the state of growth, where the main attention is paid to the problems of rape spots. The trial has assessed …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 5. 2022
Thesis defence
- Date of defence: 7. 6. 2022
- Supervisor: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
- Reader: Iva Burešová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
MIKULENKOVÁ, Alice. \textit{Možnosti odhadu kvality cukrovky při využití modelu pro šíření skvrnatičky řepné}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of AgriSciences. 2022. Available from: https://theses.cz/id/cvq4zd/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Influence of special nutrition on the quality of sugar beet production
Joany Lizet Hernandez Kong -
Kvalita cukrovky a možnosti jejího ovlivnění
Ondřej Stávek -
Vliv hustoty porostu na výnos a kvalitu cukrové řepy
Karel Borovička -
Vliv stanoviště a agrotechniky na tvorbu výnosu a technologické kvality cukrové řepy
Alice Mikulenková -
Kvalita cukrovky při uplatnění intenzifikačních faktorů
Lukáš Andrýsek -
Vliv biologicky aktivních látek na množství a kvalitu bulev cukrové řepy
Ondřej Návrat -
Vliv vybraných agrotechnických faktorů na výnos a jeho kvalitu u cukrové řepy
Ondřej Zimek -
Vliv výživy a zpracování půdy na výnos a kvalitu cukrové řepy
Roman Piler