Energetická hodnota stravy vězňů Vazební věznice – Bc. Zdeněk BARTOŠ
Bc. Zdeněk BARTOŠ
Master's thesis
Energetická hodnota stravy vězňů Vazební věznice
Energy Value of Diets of Prisoners in Custodial Jail.
Abstract:
Diplomová práce je zaměřena na problematiku týkající se výživy vězňů ve Vazební věznici Olomouc v rámci Vězeňské služby České republiky. Teoretická část práce se zabývá přehledem informací a poznatků o výživě, obsahuje doporučenou energetickou hodnotu stravy vězněných osob včetně výživových dávek pro jednotlivé kategorie obviněných a odsouzených. Praktická část je založena na zpracování jídelních lístků …moreAbstract:
This diploma thesis focuses on the issues concerning nutrition of prisoners at the custodial prison in Olomouc within the prison service in the Czech Republic. The theoretical part of the thesis deals with the survey of information and knowledge about nutrition. It consists recommended energy value of food of imprisoned people including nutritional amounts for individual categories of those accused …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2012
Accessible from:: 21. 5. 2012
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
BARTOŠ, Zdeněk. Energetická hodnota stravy vězňů Vazební věznice. Kroměříž, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production
Theses on a related topic
-
Vyhodnocení pestrosti stravování dětí v mateřských školkách
Kristýna LUDWIGOVÁ -
Produktová fotografie jako nástroj podpory prodeje v jídelním lístku
Ivana Peštuková -
Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
Eva Roupcova -
Posouzení jídelních lístků školních jídelen na vybraných základních školách z hlediska pestrosti stravování a dodržování spotřebního koše
Zuzana BLEHOVÁ -
Naplňování doporučené denní dávky minerálních látek ve výživě pacientů Psychiatrické léčebny v Kroměříži
Renata HAVLÍKOVÁ -
Aktuální nutriční stav a z něj vyplývající prognostické faktory
Libor Urbánek -
Analýza úrovně výživy vězňů ve vazební věznici
Zdeněk BARTOŠ -
Nutriční hodnocení úrovně stravování vězňů ve Vazební věznici Olomouc.
Tomáš WENCL