Spotřeba potravin v historických souvislostech v období let 1918 - 2018 – Tomáš Bárta
Tomáš Bárta
Bachelor's thesis
Spotřeba potravin v historických souvislostech v období let 1918 - 2018
Food consumption in historical context over the 1918 – 2018 years
Anotácia:
Bakalářská práce zpracovává stoleté období spotřeby potravin v historických souvislostech Československé a České republiky. Cílem bakalářské práce je obecně popsat a analyzovat vývoj ve spotřebě potravin a na základě získaných dat predikovat jejich vývoj do budoucnosti. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou vymezeny a vysvětleny základní pojmy o výživě, potravinách …viacAbstract:
The thesis examines one hundred years of food consumption in the historical context of Czechoslovakia and the Czech Republic. The aim of the thesis is to generally describe and analyze the development in food consumption and to predict its future development based on the obtained data. The work is divided into theoretical and practical parts. The theoretical part defines and explains basic terms of …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 3. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Radka Procházková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BÁRTA, Tomáš. \textit{Spotřeba potravin v historických souvislostech v období let 1918 - 2018}. Online. Bakalárska práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Economics and Management. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/cz31xv/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme:
Public Administration and Regional Development - Litoměřice
Práce na příbuzné téma
-
Stravovací zvyklosti žáků 2. stupně základních škol
Pavlína VANICKÁ -
Vliv pohybové aktivity na stravovací zvyklosti vysokoškolských studentů
Lenka Pechová -
Stravovací zvyklosti žáků ZŠ a SŠ s ohledem na konzumaci mléka a mléčných výrobků a informovanost žáků o jejich nutriční hodnotě
Pavlína ŠVECOVÁ -
Výživové zvyklosti v životním stylu studentek Jihočeské univerzity
Martina HAVLOVÁ -
Spotřeba potravin - vývojové tendence vybraných druhů potravin
Lucie Havlová -
Food and beverage consumption trends following KOLs: an explosive phenomenon in Vietnam
Chi Mai Nguyen -
Spotřeba potravin jako součást identity Evropanů
Jana Koldová -
Nezaměstnanost ve vybraných státech Evropské unie - Česká republika, Slovenská republika, Rakouská republika a Řecká republika
Tereza Vacková
Názov
Vložil
Vložené
Práva