Barbora Bobulová

Bakalářská práce

ROZŠÍRENIE PRODUKTU VYBRANÉHO GASTRONOMICKÉHO ZARIADENIA

Anotace:
BOBULOVÁ, Barbora. Rozšírenie produktu vo vybranom gastronomickom zariadení. [Bakalárska práca]. Vysoká škola obchodní a hotelová. Brno: 2020. 67 stránCieľom bakalárskej práce bolo rozšírenie gastronomických služieb, ponúkaných vybraným gastronomickým zariadením. V praktickej časti bakalárska práca samostatne analyzuje vybranú prevádzku a ďalej venuje pozornosť konkurenčnému trhu v oblasti zvolenej …více
Abstract:
BOBULOVÁ, Barbora. Product expansit in a chosen gastronomy facility. [Bachelor thesis]. Vysoká škola obchodní a hotelová. Brno: 2020. 67 pagesThe aim of this bachelor thesis is amplification of services offered by previously selected gastronomic facilities. In the practical part the thesis analyzes selected facilities and consequently focuses on the competitive market in the area of the selected facility …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Archiv závěrečné práce je dostatečně naplněn.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty)

Bakalářský studijní program:
Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.