ROZŠÍRENIE PRODUKTU VYBRANÉHO GASTRONOMICKÉHO ZARIADENIA – Barbora Bobulová
Barbora Bobulová
Bakalářská práce
ROZŠÍRENIE PRODUKTU VYBRANÉHO GASTRONOMICKÉHO ZARIADENIA
Anotace:
BOBULOVÁ, Barbora. Rozšírenie produktu vo vybranom gastronomickom zariadení. [Bakalárska práca]. Vysoká škola obchodní a hotelová. Brno: 2020. 67 stránCieľom bakalárskej práce bolo rozšírenie gastronomických služieb, ponúkaných vybraným gastronomickým zariadením. V praktickej časti bakalárska práca samostatne analyzuje vybranú prevádzku a ďalej venuje pozornosť konkurenčnému trhu v oblasti zvolenej …víceAbstract:
BOBULOVÁ, Barbora. Product expansit in a chosen gastronomy facility. [Bachelor thesis]. Vysoká škola obchodní a hotelová. Brno: 2020. 67 pagesThe aim of this bachelor thesis is amplification of services offered by previously selected gastronomic facilities. In the practical part the thesis analyzes selected facilities and consequently focuses on the competitive market in the area of the selected facility …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Archiv závěrečné práce je dostatečně naplněn.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BOBULOVÁ, Barbora. \textit{ROZŠÍRENIE PRODUKTU VYBRANÉHO GASTRONOMICKÉHO ZARIADENIA}. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o., Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty). 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/d3l31m/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty)Bakalářský studijní program:
Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Talianska gastronómia v Prahe
Michaela Demovičová -
Mexická gastronómia v Prahe
Alžbeta Ľuptáková -
Analýza peruánské gastronomie
Lea Doktorová -
Analýza tradiční gastronomie ve vybraném regionu
Dominika Baranová -
Najväčšie byrokratické prekážky ovplyvňujúce podnikanie v hotelierstve a gastronómii v Česku a na Slovensku
Daniel Korcsmáros -
Analýza činnosti externých kontrolných orgánov v hotelierstve a gastronómii
Igor Bejtic -
Galicismos en el español de España en el ámbito de gastronomía
Martin Jakúbek -
Nedostatok zamestnancov v hotelierstve a gastronómii ako sociálny problém Českej republiky
Jozef Kontuľ
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Mrkvová, K.
13. 5. 2020