Petra Vosátková

Bakalářská práce

Instruktor praktického vyučování u zaměstnavatele: požadavky na kvalifikaci podle NSK

Instruktor for practical training at a work-site: qualifikation standards of the NSK
Anotace:
Abstrakt V této bakalářské práci se zabývám vzděláním a vzděláváním instruktorů na pracovištích odborného výcviku v oblasti gastronomie. Objasňuji, jak probíhá výuka, instruktáž, hodnocení atd. na pracovištích pod vedením instruktorů za pravidelného dohledu učitelů odborného výcviku. Popisuji také, jaké požadavky na vzdělání jsou kladeny na učitele odborného výcviku a jakého vzdělání by měli dosáhnout …více
Abstract:
This thesis explores the education and educating of gastronomy instructors. It aims to describe the classes, giving instructions and grading at workplaces being led by the instructors and under the supervision of the teachers of vocational training. A description of qualification requirements for the instructors and the teachers educating the apprentices has been also included. The practical section …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 3. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 26. 5. 2023
  • Vedoucí: PhDr. Lucie Smékalová, Ph.D. Ph.D.
  • Oponent: Jiří Šedivý, PhDr.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Institut vzdělávání a poradenství

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses d65f8i d65f8i/2
25. 3. 2023