Kateřina Cahelová

Bakalářská práce

Alternativní masné výrobky

Alternative meat products
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá alternativními masnými výrobky a alternativními směry stravování. Nejčastěji vyznávanými alternativními směry stravování jsou vegetariánství a veganství. V práci je také zahrnuta kapitola, která se zabývá majoritními a minoritními druhy masa, jejich spotřebě a výrobkům z nich. Práce se také věnuje surovinám, kterými je v alternativním masných výrobcích maso nahrazeno.
Abstract:
This bachelor thesis is concerned with alternative meat products and alternative dietary guidelines. The most used guidelines are vegetarism and veganism. In the thesis is salso a chapter, which deals with major and minor types of meats, their consumption and products derived from them. This thesis also pays attention to raw materials of food, in which is meat substitued by alternative meat products …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Jana Šenkýřová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Cahelová, Kateřina. Alternativní masné výrobky. Zlín, 2022. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe