Kateřina Cahelová
Bakalářská práce
Alternativní masné výrobky
Alternative meat products
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá alternativními masnými výrobky a alternativními směry stravování. Nejčastěji vyznávanými alternativními směry stravování jsou vegetariánství a veganství. V práci je také zahrnuta kapitola, která se zabývá majoritními a minoritními druhy masa, jejich spotřebě a výrobkům z nich. Práce se také věnuje surovinám, kterými je v alternativním masných výrobcích maso nahrazeno.Abstract:
This bachelor thesis is concerned with alternative meat products and alternative dietary guidelines. The most used guidelines are vegetarism and veganism. In the thesis is salso a chapter, which deals with major and minor types of meats, their consumption and products derived from them. This thesis also pays attention to raw materials of food, in which is meat substitued by alternative meat products …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 5. 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Cahelová, Kateřina. Alternativní masné výrobky. Zlín, 2022. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Porovnání masných výrobků s alternativními výrobky pro vegetariány a vegany
Dominika Hájková -
Vývoj alternativních produktů k tradičním masným výrobkům
Hynek Řeháček -
Jak levné je jíst maso? Analýza nákladů, energetické efektivnosti a environmentálních souvislostí různých druhů stravy
Michaela Čermáková -
Jak levné je jíst maso? Analýza nákladů, energetické efektivnosti a environmentálních souvislostí různých druhů stravy
Michaela Čermáková -
Nedestruktivní metody detekce aktivity dřevokazných škůdců
Radim Soja -
Nedestruktivní metody detekce aktivity dřevokazných škůdců
Radim Soja -
Nedestruktivní metody detekce aktivity dřevokazných škůdců
Radim Soja -
Nedestruktivní metody detekce aktivity dřevokazných škůdců
Radim Soja