Klára Drábková

Bakalářská práce

Management výroby obalovaných balíkovaných siláží

Management of production wrapped baled silage
Anotace:
Tato bakalářská práce popisuje fermentační proces při konzervaci zelené píce silážováním a mikroorganismi v ní obsažené. V pícninách určených pro konzervaci silážováním je plno žádoucích i nežádoucích mikroorganismů. Cílem výroby siláže způsobem obalovaných balíků je vytvořit vhodné podmínky pro potlačení nežádoucí mikroflóry a pomoc při rozvoji žádoucím zástupcům mikroorganismům. V této části je také …více
Abstract:
This bachelor thesis describes the fermentation process in the preservation of green fodder by ensiling and the content of microorganisms in green fodder intended for ensiling. Forages intended for preservation by ensiling are full of desirable and undesirable microorganisms. The aim of making silage by the wrapped bale method is to create unsuitable conditions to suppress undesirable microflora and …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 6. 2024
  • Vedoucí: prof. MVDr. Ing. Petr Doležal, CSc.
  • Oponent: Jan Dvořáček, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta