Bc. Petra Nezvalová

Bachelor's thesis

Rozšíření nabídky ve vybraném gastronomickém zařízení

The expansion of the offer in the selected gastronomic establishment
Abstract:
Cílem bakalářské práce je tvorba návrhů na rozšíření nabídky ve vybraném gastronomickém zařízení, a to v kavárně Nezo v Karviné. Teoretická část je věnována nabídce gastronomických zařízení a nabídce produktu pro oblast baristiky, stejně jako marketingovému mixu a marketingové komunikaci. V práci je užita metoda dotazníkového šetření pro potencionální zákazníky a metoda řízeného rozhovoru s majiteli …more
Abstract:
The aim of the bachelor thesis is the creation of proposals for expanding the menu of a selected gastronomic establishment, namely of the Nezo cafe in Karviná. The theoretical part focuses on the offer of gastronomic facilities and the offer of products in the field of barista as well as on the marketing mix and the marketing communication. The bachelor thesis uses the method of questionnaire survey …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2023

Thesis defence

  • Date of defence: 1. 6. 2023
  • Supervisor: Mgr. Klára Václavínková
  • Reader: Mgr. Anna Navrátilová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Silesian University in Opava

School of Business Administration in Karvina

Bachelor programme / field:
Economics and Management / Business Economics and Management