Bc. Petra Nezvalová

Bakalářská práce

Rozšíření nabídky ve vybraném gastronomickém zařízení

The expansion of the offer in the selected gastronomic establishment
Anotace:
Cílem bakalářské práce je tvorba návrhů na rozšíření nabídky ve vybraném gastronomickém zařízení, a to v kavárně Nezo v Karviné. Teoretická část je věnována nabídce gastronomických zařízení a nabídce produktu pro oblast baristiky, stejně jako marketingovému mixu a marketingové komunikaci. V práci je užita metoda dotazníkového šetření pro potencionální zákazníky a metoda řízeného rozhovoru s majiteli …více
Abstract:
The aim of the bachelor thesis is the creation of proposals for expanding the menu of a selected gastronomic establishment, namely of the Nezo cafe in Karviná. The theoretical part focuses on the offer of gastronomic facilities and the offer of products in the field of barista as well as on the marketing mix and the marketing communication. The bachelor thesis uses the method of questionnaire survey …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2023
Identifikátor: https://is.slu.cz/th/ksdws/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2023
  • Vedoucí: Mgr. Klára Václavínková
  • Oponent: Mgr. Anna Navrátilová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Slezská univerzita v Opavě

Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management