Gabriela Poláčková

Bakalářská práce

Mikrobiologické parametry nepečených cukrářských výrobků

Microbiological parameters of unbaked confectionery products
Anotace:
Předmětem této bakalářské práce je přiblížit a popsat charakter mikrobiální kontaminace, která může vzniknout v nepečených cukrářských výrobcích. Zaměřuje se na druhy kontaminací, typy patogenů a jejich dopad na lidské zdraví. Popisuje také možné zamezení mikrobiální kontaminace a přibližuje problematiku výrobního a prodejního procesu, který z pohledu kontaminantů hraje zásadní roli. Za účelem praktického …více
Abstract:
The subject of this Bachelor thesis is to approach and further describe microbial contamination matters which could form in unbaked confectionery products. The theoretical part focuses its attention on describing types of contaminations and pathogens and its impact on human health condition. Subsequent theoretical part concerns with precautionary steps, which producers can make in order to minimize …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Libor Kalhotka, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin