Mikrobiologické parametry nepečených cukrářských výrobků – Gabriela Poláčková
Gabriela Poláčková
Bakalářská práce
Mikrobiologické parametry nepečených cukrářských výrobků
Microbiological parameters of unbaked confectionery products
Anotace:
Předmětem této bakalářské práce je přiblížit a popsat charakter mikrobiální kontaminace, která může vzniknout v nepečených cukrářských výrobcích. Zaměřuje se na druhy kontaminací, typy patogenů a jejich dopad na lidské zdraví. Popisuje také možné zamezení mikrobiální kontaminace a přibližuje problematiku výrobního a prodejního procesu, který z pohledu kontaminantů hraje zásadní roli. Za účelem praktického …víceAbstract:
The subject of this Bachelor thesis is to approach and further describe microbial contamination matters which could form in unbaked confectionery products. The theoretical part focuses its attention on describing types of contaminations and pathogens and its impact on human health condition. Subsequent theoretical part concerns with precautionary steps, which producers can make in order to minimize …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Libor Kalhotka, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Pojistné podvody a jejich dopady pro pojišťovny
Marek KOCIÁN -
Mikrobiální kontaminace snídaňových cereálních výrobků
Kateřina Kořínková -
Mikrobiální kontaminace lahůdkářských výrobků
Kateřina Stojanová -
Hodnocení mikrobiální kontaminace u různých druhů medů
Marie Hubinková -
Mikrobiální kontaminace medů
Tereza Sojková -
Mikrobiální kontaminace piva v průběhu skladování
Zbyněk Zemánek -
Vliv mikrobiální kontaminace na kvalitu povrchových vod v České republice
Barbora Srcháčková -
Mikrobiální kontaminace koření v hlášení RASFF
Andrea TOMISOVÁ