Bc. Sabina Vlková

Bachelor's thesis

Omezování potravinových odpadů v pohostinství

Reduction of food waste in the hospitality industry
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou vybrané restaurace v závislosti na omezování potravinových odpadů. Cílem práce je detailní průzkum nakládání s potravinami ve vybrané restauraci Restaurant & Bar N°10, identifikace vzniklých odpadů a jejich způsob zpracování. V teoretické části jsou představeny základní pojmy, jako je gastronomie, hygiena ve stravovacích službách, environmentální management …more
Abstract:
This Bachelor‘s Dissertation deals with analysis of chosen restaurant regarding reduction of food waste. The aim is detailed analysis of food waste management in the Restaurant & Bar N°10, mainly focused on identification of food waste and food processing. First part introduces basic concepts such as gastronomy, hygiene in catering facilities, environmental management and generation of waste in …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 5. 2022

Thesis defence

  • Date of defence: 6. 9. 2022
  • Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
  • Reader: Ing. Karolina Macháčková, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomická