Mikrobiologická kvalita balené vody v závislosti na podmínkách skladování – Hana Kurková
Hana Kurková
Bachelor's thesis
Mikrobiologická kvalita balené vody v závislosti na podmínkách skladování
Microbiological quality of bottled water depending on storage temperature
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá mikrobiologickou kvalitou balené vody v závislosti na podmínkách skladování. Jako dvě hlavní podmínky skladování, které mají vliv na mikrobiologickou kvalitu balené vody, byly stanoveny teplota a světlo.V práci jsou popsány balené vody a jejich legislativní požadavky. Sledovaly se mikrobiologické ukazatele pro zjištění kvality a nezávadnosti balené vody. Dále jsou v práci …moreAbstract:
Bachelor thesis is dealing with microbiological quality of bottled water depending on storage temperature. Temperature and light which have influence on microbiological quality of bottled water are stated as two main storage temperature.Bottled waters and their legislations are described in the thesis. Microbiological indexes of bottled water quality and safety were monitored. Furthermore, the thesis …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 4. 2019
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Šárka Musilová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KURKOVÁ, Hana. \textit{Mikrobiologická kvalita balené vody v závislosti na podmínkách skladování}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2019. Available from: https://theses.cz/id/dixiun/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme / field:
Agriculture, Horticulture and Rural Development / Quality of Agricultural Products
Theses on a related topic
-
Escherichia coli a koliformní bakterie rezistentní k antimikrobiálním látkám na mléčných farmách v České republice
Monika Dolejská -
Problematika koliformních bakterií v pitných vodách
Veronika Frková -
Přežívání termotolerantních koliformních bakterií a E. coli během vermikompostování
Klára Stegbauerová -
Charakterizace kmenů Escherichia coli izolovaných z extraintestinálních infekcí
Petra Šišková -
Vliv obohacení medu vybranými bioaktivními látkami na jeho antimikrobiální aktivitu vůči Escherichia coli
Lucie ŠEBESTOVÁ -
Vliv zpracování medu na jeho antimikrobiální aktivitu u bakterie Escherichia coli
Kateřina ŠTEFANOVÁ -
Význam Escherichia coli a dalších enterobakterií v mikrobiotě kojenců
Kristýna Knobová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights